5 de Maig de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Hostal Doll   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  • Capacitat:  25 persones
  • Habitacions:  13
Aire Acondicionado Parking Restaurante
Hostal Doll Hostal Doll

Descripció ____

L'Hostal Doll, està situat a la comarca de la Noguera. Té una capacitat per a 25 persones amb 13 habitacions. 

Disposem d'habitacions equipades amb bany, TV. Servei de cafeteria. 

Restaurant

Al nostre restaurant podeu trobar plats de cuina casolana propis de la comarca, productes de temporada i carns a la brasa fets amb llenya d'alzina. Els postres són fets de casa. 

Les especialitats de la casa són els cargols a la gormanda, les carns a la brasa i els canelons de la Lluïsa.

  • Menú del dia: 10 € (iva inclòs)
  • Menú cap de setmana: 14 € (iva inclòs)
  • Per emportar: canelons, cargols, escalivada, patates o carxofes al caliu segons temporada i altres plats (trucar per encomanar).

 

*Tancat els dimecres per descans setmanal (excepte festius)

La Comarca

La Noguera és una comarca agrícola i industrial. Balaguer és el centre del conreu de l’arbre fruiter, que s’estén pel Pla d'Urgell. Entre els conreus de secà que predominen a la zona del Montsec i del Segre mitjà es troben l’olivera, l’ametller, la vinya i el blat. Per la seva banda, la indústria se centra essencialment a Balaguer (alimentària, metal·lúrgica i paperera), a Artesa (tèxtil) i a Balaguer, Artesa i Ponts (de la fusta). 

Quant a l’oci, la Noguera és una de les comarques privilegiades per a la pràctica de l’excursionisme, l’escalada i l’espeleologia. La vall d’Àger i el Montsec són indrets ideals per a la pràctica de l’ala delta. Un altre esport popular a la comarca és el ciclisme. 

En termes gastronòmics, la característica que defineix més bé la cuina de la Noguera és la seva senzillesa, compensada per la qualitat de les seves fruites i verdures. Els embotits i confitats de porc són excel·lents. La caça és la base de suculents plats com ara la perdiu a la caçadora. La coca de recapte o de samfaina i els cargols són altres capricis que cal no oblidar.

Entorn  Activitats

A 200 metres de l'hostal es troba el nucli urbà de la Baronia de Sant Oïsme, un poblet de pedra contruit al voltant del conjunt medieval format pel castell i l'església del que en destaca la torre de guaita. L'església de gran bellesa malgrat la seva senzillesa és d'estil romànic. Emmarca el paisatge l'embassament de Camarasa, on es pot pescar, anar amb barca, fer esquí aqüàtic o banyar-se i pendre el sol a la seva riba.

A 10 km. es troba l'Observatori Astronòmic del Montsec, on es fan visites guiades.

També es poden fer rutes com la del Sant del Bosc o el Congost de Mont-Rebei, excursions amb bicicleta o escalada.