27 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Mas Ampurdanés   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  • Capacitat:  18 persones
Animales Parking Piscina Barbacoa TV
Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés Mas Ampurdanés

Descripció ____

La situació privilegiada de la masia permet gaudir d'una panoràmica que abasta des de Montserrat fins al Montsec, amb tota la Noguera, la Segarra i el Pla de Lleida als seus peus.

Las Casas

La masia disposa de dos cases independents destinades a turisme rural amb instal•lacions exteriors comunes que inclouen un espai exterior tancat amb una amplia zona verda distribuïda en diferents zones que inclouen barbacoes, la piscina equipada amb gandules, taules i cadires, un gran espai d’oci.

Les cases estan equipades amb llençols, tovalloles i mantes i les cuines disposen de tots els estris necessaris.

La casa principal

La casa principal està distribuïda en dues plantes comunicades interiorment.

La seva capacitat és de 12 persones, ampliable en 4 places, aprofitant els sofàs-llit. La casa disposa de calefacció elèctrica, 2 TVs, 2 frigorífics, rentaplats, rentadora, forn i forn microones. El porxo té menjador d’estiu i barbacoa.

  • Casa de Baix: A la primera planta (Casa de Baix) amb sortida independent a través d’una gran terrassa orientada a la vall del riu Segre té 2 habitacions dobles, cuina-menjador amb llar de foc i un bany.
  • Casa de Dalt: La segona planta (Casa de Dalt) amb sortida al porxo amb tanca, és ideal com a menjador d’estiu i espai de joc pels nens. La casa té 4 habitacions dobles, una cuina amb llar de foc i un menjador molt espaiós  també amb llar de foc. Disposa de dos banys. Té barbacoa annexa al porxo.

 

Casa dels Mitgers

La Casa dels Mitgers, separada de la casa principal per la zona de piscina, amb una sortida independent amb zona d’esbarjo i aparcament propi té capacitat per a 6 persones en 3 habitacions dobles, 2 banys i un loft on estan la sala d’estar i la cuina. Està equipada amb calefacció elèctrica, TV, frigorífic i forn microones. El porxo té menjador d’estiu i barbacoa.

Activitats

La Baronia de Rialb és una zona de muntanya, rius i embassament exempta de massificació. La finca disposa d’uns 17 kms de camins forestals pràcticament verges a més a més de ser zona de pas de diferents rutes – GR1 Lleida inclosa - i pistes forestals que van cap als Pirineus.  A part de les comoditats de la masia i la natura que l’envolta, podran practicar senderisme, BTT, parapent, pesca esportiva, barranquisme o excursions en tot-terreny, etc.

Reserves.