26 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Hotel Ibis Budget   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •     
  • Habitacions:  79
Aire Acondicionado Animales Discapacitados Parking Restaurante Wifi
Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget Hotel Ibis Budget

Descripció ____

Busques allotjament barat i de qualitat a Lleida? El nostre Ibis Budget és ideal! Està situat a 2,5 km de l'Estació AVE Lleida-Pirineus i 2 de l'Estació d'Autobusos. Les seves modernes habitacions van ser dissenyades perquè la seva estada i descans siguin agradables.

Estan equipades amb aire condicionat, TV i Wi-Fi. S'ofereix servei de restaurant, sales de reunió, pàrquing i sala fitness a baix cost. L'Ibis budget de Lleida forma part de la zona comercial de major expansió a la ciutat.

L'Ibis budget Lleida forma part de la zona comercial amb major expansió de la cuideu. Proveït de 79 habitacions climatitzades, insonoritzades i amb Wi-Fi. Disposa d'un restaurant "Oopen", sales de reunió, pàrquing cobert i sala fitness.

Habitacions

L'Ibis budget Lleida disposa d'habitacions amb llit de matrimoni per a 1 o 2 persones, habitacions amb dos llits separats i habitacions amb llit de matrimoni i un llit supletori tipus llitera. Ideal per a famílies amb un nen.

Habitació amb llit de matrimoni i un individual: Habitació moderna que pot allotjar fins a dues persones, amb un llit doble proveït d'edredó i 1 llit auxiliar individual. Disseny modern i acollidor, TV-led i connexió WIFI, dutxa confort i lavabos separats. Ideal per a una família, parella o amics.

Habitació amb dos llits individuals: Habitació amb dos llits individuals proveïts d'edredó. Disseny modern i acollidor, TV pantalla plana amb connectors i sistemes de connexió, dutxa confort i lavabos separats. Ideal per amics o familiars.

Habitació amb llit de matrimoni: Habitació amb un llit gran proveït d'edredó. Disseny modern i acollidor, TV pantalla plana amb connectors i sistemes de connexió, dutxa confort i lavabos separats. Ideal per a una sola persona o una parella.

Restaurant

L'Ibis budget disposa d'un modern restaurant Oopen on trobaràs un entorn d'elegància i comoditat alhora que gaudeixen dels nostres típics plats espanyols i una àmplia terrassa. Aquest restaurant romandrà obert per dinar i sopar.

Bar

L'Ibis budget Lleida disposa d'un bar obert les 24 hores on trobareu un espai tranquil i còmode per gaudir de les nostres tapes regionals. Disposem d'una àmplia terrassa per satisfer totes les seves necessitats.