24 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

El Pla de Montpol   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •   
Piscina Wifi Barbacoa
El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol El Pla de Montpol

Descripció ____

A les cases del PLA DE MONTPOL trobareu un turisme rural de qualitat en un entorn prepirinenc d’una gran bellesa. Amb família o amb amics, gaudireu d’una estada tranquil·la, acollidora i relaxant, lluny del brogit urbà i en contacte amb la natura. Rutes properes per estirar les cames i oxigenar-vos en mig dels boscos que ens envolten.

Les cases

El Pla  Capacitat: 12 places

La casa disposa de 6 habitacions, dos d’elles amb bany propi i 3 banys independents (amb roba de llit i tovalloles); possibilitat de llits supletoris. Àmplia cuina totalment equipada (rentavaixelles, forn, microones, torradora, etc.) amb llar de foc; una gran sala-menjador amb llar de foc. Rentadora de roba. Llenya per a la llar de foc i la barbacoa. Zona WIFI.

Pla II – Pla III  Capacitat: 8 (Pla II) / 6 (Pla III) places

Cadascuna disposa de sala-menjador amb cuina totalment equipada (rentavaixelles, forn, microones, torradora, etc.), 2 banys i una gran terrassa coberta des d’on es pot gaudir d’un fantàstic paisatge. Un allotjament té 4 habitacions i l’altre 3 (amb roba de llit i tovalloles). Rentadora de roba. Les cases disposen de llenya per a la llar de foc i la barbacoa. Zona WIFI.

El Saüquer  Capacitat: 10 places

Disposa de 5 habitacions dobles amb bany propi (amb roba de llit i tovalloles); possibilitat de dos llits supletoris. Cuina totalment equipada, amb rentavaixelles, forn, microones, torradora, etc. No us perdeu les vistes des del gran finestral de la sala, és com estar a l’exterior. Rentadora de roba. Llenya per a la llar de foc i la barbacoa. Zona WIFI.

La Teuleria  Capacitat: 8 places

La casa disposa de 4 habitacions dobles totes elles amb bany (amb roba de llit i tovalloles). Possibilitat de 2 supletoris. Sala menjador espaiosa amb llar de foc i oberta a la cuina, molt gran i totalment equipada, amb rentavaixelles, forn, microones, torradora, etc. Comunica amb el porxo, que disposa d’una taula per poder-hi menjar, i amb l’espai exterior, on hi ha la barbacoa.

La Torra  Capacitat: 6 places

L’allotjament disposa de 2 habitacions de matrimoni i una de doble amb bany propi i 1 bany independent (amb roba de llit i tovalloles). Una sala-menjador-cuina amb llar de foc, cuina totalment equipada (rentavaixelles, microones, torradora, batedora, etc.). Rentadora de roba. Llenya per a la llar de foc i la barbacoa. Zona WIFI.

Activitats i llocs a visitar 

 

 

Rutes

El Pla de Montpol és una finca situada al Prepirineu, a 700 m d’altitud, envoltada de boscos centenaris, fonts i rius engorjats que amaguen belles contrades. En l’interior hi trobem l’Espai d’Interès Natural Ribera Salada, una mostra excel·lent de rius de muntanya que han conservat els ecosistemes fluvials amb un grau d’alteració mínim, especialment en la qualitat de l’aigua i les característiques del bosc de ribera. S’hi troba una de les poblacions més meridionals del picot negre i l’isard.

Algunes rutes properes a les cases: