25 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

El Torrent   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  • Capacitat:  10 persones
  • Habitacions:  4
  • Banys:  2
  • Banys:  2
Piscina Barbacoa TV
El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent El Torrent

Descripció ____

Casa de pagès molt antiga, construïda en diverses fases.

Actualment rehabilitada, manté al màxim el seu caràcter. Una part de la casa s’ha transformat en un allotjament rural independent que disposa de calefacció, llar de foc, cuina completament equipada, gran sala menjador, dues habitacions dobles i dues triples (10 places en total), dos banys complets, TV i connexió a internet, piscina, sala de jocs, barbacoa i terrassa. 
*Bressol i trones disponibles. Acceptem animals.

La Casa

La Cuina

La cuina està equipada amb forn, microones, nevera, congelador, rentaplats, i multitud d’utensilis.

Sala menjador

Gran sala comú on poder gaudir junts de moments de tranquil·litat i menjars en família. Disposa d’un gran sofà, televisió, taula de menjador per a gran número de comensals i balcó amb vistes al paisatge. Durant l’hivern és ideal encendre la llar de foc i asseure’s al seu voltant per entrar en calor.

Les habitacions

Disposem de dues habitacions dobles i dues triples, totes exteriors i amb vistes a la naturalesa. Tots els matalassos són de bona qualitat.

Banys

Es disposa de dos banys totalment equipats a dos extrems de la casa. Un d’ells té banyera d’hidromassatge.

Piscina i barbacoa

La piscina i els voltants són el lloc ideal per a relaxar-se a l’estiu. Disposem de barbacoa d’obra, taula i cadires per a l’exterior i gandules per a la zona de gespa.

Hort ecològic

Tenim un hort ecològic on cultivem gran varietat de verdures i hortalisses. En funció de l’època de l’any tindrem tomàquets, pastanagues, patates, carbassons, cebes, alls, etc. 

Activitats

 

Preus