26 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Cal Tracanet   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  • Capacitat:  8 persones
Parking Piscina Wifi
Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet Cal Tracanet

Descripció ____

Cal Tracanet és una antiga masoveria restaurada, ubicada enmig de l’explotació agrícola i ramadera del Molí de Vilalta, a Santa Maria de Merlès (Berguedà). La casa es troba al costat de la riera de Merlès, un espai natural protegit de gran bellesa natural i paisatgística, amb un singular relleu i on els visitants podran gaudir de la flora, fauna i d’un entorn tranquil i relaxant.
A pocs metres de la casa passa un petit rierol que desemboca a la mateixa riera de Merlès, situada a escassos cent metres de l’allotjament.

L’espai que envolta la masia compta amb una piscina, gran jardí, parc infantil, aparcament i barbacoa. A l’interior s’ha conservat l’essència antiga amb la restauració dels mobles que es trobaven a la casa fa més de 100 anys, en combinació amb retocs més modernistes.

Durant l’estada, i depenent de cada temporada, rebem als nostres visitants amb un cistell de productes de pagès, perquè puguin gaudir, encara més, del confort i caliu amb família o amics i d’uns dies inoblidables.

La casa gran (6 places)

Ampli i còmode apartament dúplex de sis places, repartides en dues habitacions de matrimoni i una amb dos llits individuals.
La cuina, el menjador i la sala d’estar amb llar de foc, així com també un lavabo amb rentadora es troben a la planta baixa. Unes escales de fusta ens situen a la segona planta, on hi ha les tres habitacions i un bany amb dutxa.
Dues de les habitacions tenen vistes a un llac on hi naden ànecs de diferents espècies. L’altra habitació té vistes a la riera de Merlès.
Cuina completament equipada, una tovallola de bany per persona, calefacció, televisió, wifi i demés mobiliari d’equipament a l’abast del visitant.

La casa petita (2 places)

També de pedra i completament restaurada, es tracta d’un dúplex de dues places, amb una habitació de matrimoni.

En aquest cas a la planta baixa hi trobem un petit rebedor amb tauleta i dues cadires, butaques i nevera, microones i Nespresso. Al costat d’aquesta estança hi ha un bany complert amb banyera. Una escala de cargol puja a la segona planta, on hi ha una habitació amb llit de matrimoni, equip de música i TV. No disposa de cuina.

L’encant especial d’aquest petit apartament el fa ideal per parelles que vulguin passar un cap de setmana romàntic.

Si el grup és de 8 persones és possible el lloguer dels dos apartaments junts. També es poden reservar per separat, en aquest cas compartint jardí i piscina.