27 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

La Cucanya   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •       
Aire Acondicionado Discapacitados Parking Restaurante
La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya La Cucanya

Video ____

Descripció ____

El Restaurant La Cucanya és un establiment especialitzat en la restauració tradicional gastronòmica, l'organització de banquets i esdeveniments.

A més del menjador dedicat a restaurant gastronòmic obert tots els dies, disposa de diversos salons privats per realitzar tot tipus de celebració, reunió, conferència o menjar amb capacitats que van dels 18 als 240 comensals.

L'oferta gastronòmica és molt extensa i es focalitza en la cuina mediterrània, local i tradicional sempre mantenint-la actual i actualitzada. La carta està sotmesa a constant renovació, oferint cada tres mesos una nova Carta de Temporada amb productes en el seu moment òptim de consum. Tampoc cal oblidar la cuina marinera i la posada en valor dels productes locals d'altíssima qualitat com la Gamba de Vilanova.

Juntament amb l'oferta gastronòmica, l'atractiu més fort és la privilegiada situació geogràfica, pegat al mar, amb unes fabuloses vistes al mediterrani, a les platges i al port de Vilanova i la Geltrú. Fora del nucli urbà, amb extensos jardins i amb un ampli pàrquing gratuït dins del recinte privat, el Restaurant La Cucanya és un lloc ideal tant per a un menjar en parella com per el seu esdeveniment o celebració aportant privadesa, tranquil·litat i aire lliure.

Horari de Juny a Setembre tots els dies a partir de las 11:30 i fins les 00:00

MENU NADAL.

LA CARTA DE TEMPORADA.

MENU SAN ESTEBAN.

MENU CAP D'ANY.


CASAMENTS

Una ubicació privilegiada i espectacular unida als amplis jardins, als tres salons amb diferents capacitats i a una qualitat gastronòmica avalada per més de 30 anys d'existència fan de La Cucanya el lloc ideal per la celebració del vostre banquet de noces.

Cada saló s'utilitza exclusivament un cop per dia, per tant ningú més en farà ús el mateix dia. Tots disposen dels espais necessaris per un banquet de noces; aparcament gratuït i privat dins el mateix recinte del restaurant, un jardí amb meravelloses vistes al mar per fer l'aperitiu i els seus lavabos propis.

MES INFORMACIÓ