27 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Hostal La Plaça   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •   
  • Habitacions:  17
Cafetería TV Jardí
Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça Hostal La Plaça

Descripció ____

Hotel de caràcter familiar on es respira un ambient tranquil i agradable. Disposem de còmodes habitacions ben equipades i restaurant amb cuina casolana actualitzada, que ha anat passant de generació en generació.

Situat al poble d’Erill La Vall i davant mateix de Santa Eulàlia, església romànica declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Al centre mateix de la vall i emmarcat en un entorn natural privilegiat. Aquí podrà gaudir de la bellesa del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de San Maurici, del paisatge cultural del conjunt d’Esglésies romàniques, la neu de l’estació d’esquí Boi- Taüll, el termalisme del balneari de Caldes de Boi i un ampli ventall activitats a l’aire lliure.

Al nostre hotel, podran gaudir dels següents serveis:

  • Habitacions amb bany, televisió LCD 20" i calefacció.
  • Sala d’estar amb llar de foc i televisió.
  • Ampli restaurant amb cuina casolana actualitzada, servei de carta i menús personalitzats.
  • Cafeteria i terrassa - jardí.
  • Espai wi-fi.
  • Guarda–esquís.
  • Pàrquing.
  • Ampli ventall d’activitats de lleure a la vall: activitats de muntanya, ruta del romànic, circuit termal... entre d’altres.

 

Restaurant

Ampli i còmode restaurant amb capacitat per a 60 comensals. Reformat i acondicionat perquè la vostra visita es converteixi en una experiència inoblidable.
Oferim cuina tradicional de la Vall de Boí. A casa nostra podreu gaudir d'una cuina acurada amb una sèrie de receptes que generació darrera generació hem anat conservant i actualitzant.
Les nostres especialitats son les sopes, els guisats de l'àvia, les carns ecològiques a la brasa, els productes de temporada i els nostres deliciosos postres. Tota la nostra oferta gastronòmica es elaborada amb productes locals de màxima qualitat.

Servei de Carta

Menús personalitzats per a celebracions / reunions

Entorn i Activitats

La nostra privilegiada situació, ens permet disfrutar d’un ampli ventall de possibilitats i activitats,  dins del magnific entorn que ens envolta.

Natura, cultura, aventura i.. descans. Gaudeix-ho a les portes de casa!

L’Hostal la Plaça us ofereix una apassionant manera de descobrir la Vall de Boí, unint natura, cultura i història, permeteu que us acollim i us fem de cicerones.

Senderisme - BTT

Hem fet una selecció variada de rutes i excursions, tant a peu com amb BTT, on podreu gaüdir del espectacular entorn que ens envolta i davant mateix de l'hotel.

 

TARIFES I OFERTES

RESERVES