25 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Aparts. Pleta Bona

Dades i Característiques de l'establiment ____

Animales Parking Piscina Barbacoa Terraza Jardí TV Microondas Calefacción Ascensor Esquí Alpí / Raquetes Lavadoras
Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona Aparts. Pleta Bona

Video ____

Descripció ____

Els apartaments estan situats en la urbanització anomenada Pla de l'Ermita situada a la Vall de Boí, Pirineu de Lleida, un incomparable entorn natural, pensat per a la família, els nens i els aventurers de la natura. 

Els Apartaments Pleta Bona estan repartits pels diferents edificis d'aquesta urbanització i construïts amb pedra, pissarra i fusta, perfectament integrats en el paisatge, i són el centre neuràlgic per a tot tipus d'activitats de muntanya, des d'excursions amb guia amb o sense dificultat, passant pel Parc Nacional d'Aigüestortes, el rafting, hípica o el descens de barrancs, sense oblidar-nos de les visites a les nou esglésies, ermites romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

A l'hivern, és el nucli més proper a la estació d'esquí Boí-Taüll Resort i des d'on parteixen els autobusos per accedir a l'estació, encara que també es pot arrivar amb cotxe. 

La piscina (propietat de Boí-Taüll Resort) del edifici Herbasabina, sols esta oberta des de la festa de Sant Joan (mes de Juny), fins la festa del 11 de Setembre, (sols a Catalunya). El Parc Nacional de Aigüestortes i Sant Maurici, esta obert tot l’any, menys el període d’hivern que la neu tanqui la carretera d’accés. 

  • Obertura piscines (de l’1 de Juliol al 2 de Setembre) 
  • Preus: 3€/ adults i 2€/nens 
  • Disposició de lloguer: pistes de tennis i mini-golf. 

 

APARTAMENTS

66 apartaments de fins a 8 places. Disposen de forn i/o microones, bany complet, rentadora i parking. Alguns amb llar de foc. S'admeten animals domèstics.

ENTORN

Disposem en la nostra recepció de tot tipus d'informació sobre rutes, excursions i visites de la zona. 

A més, poden gaudir d'esports d'aventura: rafting, barranquisme, trekking, pesca, caça, golf, excursions, bolets, natació, tennis, tir amb arc, etc. 

Interessants excursions al Parc Nacional d'Aigüestortes, on, a través d'infinitat de recorreguts a peu o en tot-terreny, podran recórrer aquest espai natural protegit, gaudint de panoràmiques irrepetibles amb els seus circs glaceres, llacs d'alta muntanya, fonts, cascades i els millors paisatges del Pirineu. 

Per a l'època invernal, disposem de totes les possibles activitats de muntanya i esports de neu, així com serveis i comoditats afegides: Esquí alpí, 2 escoles d'esquí, jardí d'infància en cota 2.000, neu artificial, gran qualitat de neu natural, gran desnivell esquiable (2.000-2.750), esquí fora pistes, mushing (trineu arrossegat per gossos), esquí nòrdic, passejos sobre la neu amb raquetes. 

Activitats ____

  • Golf
  • Pesca
  • Bicicleta
  • Escalada
  • Esquí / Snowboard
  • Museus
  • Rutes Gastronòmiques
  • Rutes en BTT
  • Barranquisme
  • Ràfting