24 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Can Ladis   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •       
Parking
Can Ladis Can Ladis Can Ladis Can Ladis Can Ladis Can Ladis Can Ladis Can Ladis Can Ladis Can Ladis Can Ladis Can Ladis

Descripció ____

El Restaurant Can Ladis, va obrir les seves portes lany 2003, amb una llarga experiència en restauració des del 1988 i amb professionals relacionats amb peixateries des del 1965.
Marisquer Cal Ladis, és efectivament un autèntic festival gastronòmic de peix i marisc. Materia prima sel.leccionada amb profesionalitat i origen. Alguns dels plats que podem destacar són:

  • Mariscades
  • Calderetes
  • Sarsueles

 

També oferim peix salvatge amb garantia de qualitat. Sempre el.laborat amb maneres que destaquen el producte, els seus sabors i textures originals, amb una forma molt especial.
Els postres, són cassolans com per exemple: el pastís de formatge.

Can Ladis, està ambientat de forma moderna però càlida, amb il.luminació precisa i equilibrada. En alguna de els parts estàn exposats diferents tipus de pintura i aquarel.la de Joan Soler-Jové, que donen un aire molt distinguit al local per la seva innegable qualitat.

La Nostra Cuina

Tipus de cuina:

La cuina de Can Ladis, està centrada en el producte sempre de primerisima qualitat.

Plats Recomanats:

Es poden descatar varis plats com les mítiques mariscades, sarsueles o bé paelles de marisc. Però el principal reclam es que a linterior de Catalunya, hi podem trobar desde 'Ostres i percebes gallegs' a productes tant preciats com 'espardenyes, gambes, i cigales de la costa' o peixos de costa com 'Gall de Sant Pere, Orades, Meros....'.

Els nostres Menús:

De dimarts a divendres tenim 'el plat del dia' menú de 20€.

També disposem tots els dies de diferents menú degustació a partir de 36€ tot inclòs.

Carta de Vins i Caves

La carta de vins i caves de Marisquer Can Ladis, és una carta viva, junt amb els productes habituals sempre es poden trobar novetats i curiositats desitjables per als clients.

Cada mes, poden trobar vins i caves recomanats per la casa per poder assaborir productes de diferents Denominacions d'Origen.