26 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Hotel Tredòs   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •     
Parking Piscina Wifi Jacuzzi TV
Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs Hotel Tredòs

Video ____

Descripció ____

Situat a la capçalera de la idíl·lica Vall d'Aran, a tocar de l'estació d'esquí de Baqueira-Beret, l'Hotel de Tredòs és un parador que atrapa els amants del bon gust.

L'hotel

L'Hotel de Tredòs és un genuí hotel-xalet d'alta muntanya que per dins instil·la noblesa mobiliària, combinant a la perfecció l'amplitud d'espais amb una exquisida decoració rústica i refinada en què predominen els detalls.
Totes les habitacions estan equipades per fer la vostra estada més agradable. La plàcida tonalitat dels colors, l'ornamentació de fusta i el confort dels llits conviden al descans.

Dobles superiors

D'un sol ambient, d'entre 35 i 40 m2. Zona amb dos llits individuals i una altra amb llit de matrimoni. Tauleta escriptori i butaques amb tauleta per gaudir d'un bon esmorzar. TV de pantalla plana de 37 polzades, telèfon, Wi-Fi i caixa de seguretat. Bany complet amb amenities Keyji (aromes japonesos) i assecador de cabells. Ideal per a quatre persones.

Dobles estàndard

Confortable habitació d'uns 18 m2 amb tauleta escriptori, TV de pantalla plana, telèfon, Wi-Fi i caixa de seguretat. Bany complet amb amenities Keyji (aromes japonesos) i assecador de cabells. Ocupada com a màxim per tres persones.

El restaurant

Gaudiu de la gastronomia aranesa i tradicional. I no us oblideu de tastar les especialitats de rebosteria del nostre xef... L'esmorzar, d'estil bufet, està obert de 8 a 11 del matí. El sopar és servit, i l'horari és de 8:30 a 10:30 de la nit.

El gran saló

Per prendre un cafè, llegir el diari o passar una estona entretinguda amb la família o els amics, el saló ofereix la màxima comoditat. Grans finestrals amb vistes a la muntanya, amplis sofàs de reunió, bar-cafeteria i una enorme llar de foc.

Piscina climatitzada amb jardí-solàrium

Piscina climatitzada per a la temporada d'estiu, situada en un agradable jardí. Ideal per prendre un bany després de qualsevol activitat de muntanya.

Garatge

Garatge subterrani amb capacitat per a 15 vehicles. A més, l'hotel disposa d'un aparcament exterior gratuït per a 25 vehicles.

Guardaesquís

El modern guardaesquís manté l'equip en perfectes condicions abans d'una emocionant jornada d'esquí.

Situació

El clima atlàntic d'alta muntanya fa de la Vall d'Aran una zona única enmig del Pirineu. Gaudiu de l'esquí i dels esports de neu a l'hivern, i d'un privilegiat entorn natural a l'estiu.

Activitats ____

  • Esquí / Snowboard