2 de Maig de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Camping La Corona

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •     
Aire Acondicionado Animales Parking Piscina Restaurante Wifi Barbacoa
Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona Camping La Corona

Video ____

Descripció ____

Càmping familiar al centre de la Costa Daurada. Situat entre Cambrils i Salou, en un entorn natural i a només 300 m de la platja. Vine a gaudir d'una estada tranquil·la en família i d'unes vacances a l'aire lliure.

Allotjaments

El Càmping La Corona de Cambrils posa a la vostra disposició sis tipus d’allotjaments que s’adaptaran perfectament a les vostres necessitats perquè gaudiu com mai de les vostres vacances a l’aire lliure.

Des de bungalows d’obra o de fusta, amb capacitat de 2 a 6 persones i amb tots els serveis que necessiteu, fins a mobil-homes tipus caravana o Lodges de Glamping tipus Safari amb capacitat de 2 a 4 persones.

 

Parcel·les

Disposem de diferents tipus de parcel·les per adaptar-nos al vostre pressupost i a la vostra manera de viure el càmping. No dubteu a preguntar els preus i condicions a recepció. Us oferim molts avantatges per fer la vostra estada en família un moment inoblidable.

 

Animació

Programa d'animació i espectacles del Càmping La Corona. Amb una oferta variada i dinàmica, us proposem un programa d’animació per a tots els gustos i totes les edats perquè pugueu gaudir de les vostres vacances.

 

Entorn

Veniu a descobrir l'entorn espectacular que us ofereix la Costa Daurada. Platges de sorra fina, entorns naturals, ciutats històriques, patrimoni monumental, productes gastronòmics de primera qualitat, Port Aventura World i molt més que convertiran les vostres vacances un moment màgic per a tots.

Ofertes

Ofertes, descomptes i promocions. Descobreix les millors ofertes perquè puguis gaudir d'unes vacances al millor preu.

 

 

RESERVES