2 de Maig de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

La Torre del Sol   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •     
Aire Acondicionado Parking Piscina Restaurante Barbacoa Cafetería Jacuzzi Lavadoras Playa
La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol La Torre del Sol

Video ____

Descripció ____

La Torre del Sol, tot el blau de tonalitats mediterrànies. El benestar del mar amb 600m d’accés directe des del càmping.

Piscines climatitzades. Jacuzzi gegant i una enorme cobra, aigua calenta i plaer aquàtic. Massatge, sauna, complet gimnàs. I la gran novetat: el Cottage Wellness, allotjament de luxe amb jacuzzi privat.

Allotjaments

Des de la tenda equipada fins el chalet luxe amb vistes al mar, l’elecció és molt variada. Amb capacitat des de 3 fins a 6 persones, preus i equipaments per a tots els gustos. Els bungalows de lona i els cottages es distribueixen en espais ajardinats. Els cottages wellness són la gran novetat a Europa, amb 3 habitacions i provistos d’una terrassa de fusta amb un jacuzzi integrat.

 

Instal·lacions

La Torre del Sol, un complex al màxim nivell i amb múltiples serveis.

Sanitaris de luxe impecables. Bugaderies autoservei. 4 bars, pizzeria, restaurant amb servei de plats preparats.

Centre comercial amb botigues, premsa, perruqueria, .... Centre mèdic amb servei de radiografies, desfibril·lador...Heliport per a emergències. Business center, sala internet i Wi-fi a tot el complex amb 24 h gratuïtes. Pub musical amb ambient íntim i super discoteca en un jardí tropical. Sala de jocs.

L' Entorn

Un petit poble envoltat de natura en el qual descobrir relíquies com l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca o el Centre Joan Miró.

L'Ermita de la Roca és un Santuari marià situat al cim d'una roca formada per l'erosió de la muntanya que s'alça sobre el poble.

Aquest santuari forma part de la ruta turística 3MR (Mirar, Miró, Mont-Roig). El seu mirador li oferirà una vista espectacular.