2 de Maig de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Camping Siurana   

Dades i Característiques de l'establiment ____

Animales Discapacitados Parking Restaurante Wifi Barbacoa
Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana Camping Siurana

Descripció ____

El Càmping Siurana es troba a l'entrada de la petita ciutat medieval de Siurana, una antiga i encantadora població situada a la part alta de la muntanya.

Aquest càmping ofereix els serveis habituals per acampar, compta amb diversos bungalows de fusta totalment preparats i la bona acollida de Josefina, Antonio i Toni Arbones, l'escalador expert.

Instal·lacions

BUNGALOW GRAN PER 4 PERSONES Tipus "D"

Equipat amb cuina i nevera. No té lavabo. Superficie 16m2
No s' admeten gossos.

BUNGALOW GRAN PER 4 PERSONES Tipus "D"

Equipat amb cuina, nevera, lavabo i dutxa. Superficie 25m2
No s' admeten gossos.

MOBILE HOME PER 4 PERSONES

Equipat amb cuina, nevera, lavabo i dutxa. 
No s' admeten gossos.

L' Entorn

Siurana es troba a la part alta de la muntanya, envoltat de bells paisatges, parets d'escalada, amb vistes incomparables al llac i al Parc Natural del Montsant, les seves poques cases de pedra medievals, a la vora de la bogeria van aixecar els barrancs que confereixen un singular encant i bellesa d'aquest nucli antic. L'únic accés és en cotxe, a través de la carretera que connecta des de Cornudella de Montsant.