2 de Maig de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Vinyols Camp   

Dades i Característiques de l'establiment ____

Animales Parking Piscina Restaurante Barbacoa Cafetería Lavadoras Animals de granja
Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp Vinyols Camp

Descripció ____

L’ecocamp Vinyols és un càmping familiar integrat en una finca agro-ecològica de la Costa Daurada. Situat al poble de Vinyols i els Arcs, una petita vila de llarga tradició agrícola a tot just a 5km de les platges de Cambrils.

Respectem i ens estimen els animals, els arbres i l’entorn i compartim aquests valors amb tothom qui ens visita. Aquí gaudireu del contacte amb l’ambient rural.

Un espai on desconnectar i gaudir de la vida tranquil·la i pausada del món rural; on la canalla pot descobrir i interactuar amb els animals i l’entorn; jugar al parc infantil, a la casa de l’arbre o sota els arbres fruiters i quan la calor arriba, banyar-se a la piscina.

Bungalous

Els bungalous estan equipats per poder passar les vacances amb comoditat. Estan distribuïts en dues habitacions, una habitació amb un llit doble i una altra amb dos llits individuals. Hi ha un bany amb dutxa i una cuina-menjador, on trobem un llit addicional.

Els bungalous estan organitzats al voltant de dues places deixant una àrea central. Es permet només l’entrada de vehicles a la zona de bungalou per carregar i descarregar, sent així una zona més tranquil·la i segura.

Tendes de cotó

Les tendes de cotó són una bona alternativa tant del bungalou com de l’acampada convencional, ja que és un entremig d’ambdues. Tenen capacitat per a quatre persones.

Disposa d’un matalàs doble i dos individuals. Davant de la tenda hi ha una ombra artificial de 12m2 amb taula i 4 cadires. A més a més, disposen de llum tant a l’interior com a l’exterior de la tenda i d’un lladre per si necessiten connectar altres dispositius.

També teniu l’opció de llogar el kit de cuina que inclou la cuineta de gas d’un fogó, el moble cuina, una nevera i vaixella per a 4 persones.

Parcel·les

La zona d’acampada consta d’una trentena de parcel·les on acampar en tenda i una trentena més on acampar en caravana, amb punts de connexió a l’electricitat i punts d’aigua generals.

Les parcel·les oscil·len entre 50m2 i 70m2, depenent de si són per acampar en tenda o caravana. Les parcel·les per a tenda es troben entre avellaners centenaris, mentre que les parcel·les per a caravana hi trobem arbres joves de mèlies, moreres i catalpes.

El cotxe el podreu estacionar dins la vostre parcel·la, no és permès que envaïu la parcel·la veïna, ni al camí de pas. En cas de que no hi càpiga haurà d’aparcar-se al pàrquing de l’entrada.

Els sanitaris disposen d’aigua calenta i és potable. L’edifici dels serveis està tocant a les parcel·les, està adaptat tant per a persones amb mobilitat reduïda com per nadons.

Activitats en família

A la primavera treballem l’hort, plantem, sembrem, reguem i també collim quan ha arribat el moment, alimentem els animals i recollim els ous, pentinem i pugem sobre l’euga Princesa i passegem en carret.

En temporada alta ho complementem amb altres activitats com jocs de pista, tallers artístics/manualitats, danses, tallers de cuina en família, xerrades a la fresca, titelles i espectacles.

També ens agraden les festes i jornades especials. Les preparem, les celebrem i les gaudim com ara les calçotades, Sant Joan o la Castanyada...

Activitats ____

  • Bicicleta