19 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Hotel Cal Petit   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •     
Aire Acondicionado Parking Piscina Restaurante Wifi Calefacción Jacuzzi Lavadoras Terraza TV
Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit Hotel Cal Petit

Descripció ____

Cal Petit es un hotel familiar de muntanya situat a l’entrada d’Oliana, un petit poble al peu dels Pirineus, on podreu gaudir d’una estada de total desconnexió i tranquil·litat.

Es tracte d’un acollidor edifici de pedra i fusta, en un entorn rural i enmig de la natura. Cal Petit combina l’essència de lo tradicional amb les avantatges dels temps moderns.

Els seus paisatges, la seva cuina i el tracte càlid i casolà ofert per la família Esteve, crea un ambient de pau, confort i tranquil·litat que no us deixarà indiferents.

Habitacions

 

Restaurant

La cuina es un dels trets distintius de casa nostra. Oferim una gastronomia variada que combina receptes tradicionals amb plats d’autor. Molts d’ells elaborats amb productes autòctons de la zona o acabats de collir del nostre hort ecològic.

Podreu gaudir en un ambient familiar i tranquil d’una carta variada per a tots els gustos on mai hi falta la brasa, així com de menús personalitzats per a cada ocasió.

Passió pel Motor

És de tots coneguda la passió que es viu a Cal Petit pels esports de motor, especialment pel MotoCross i l’Enduro.

Trobareu bona prova d’aquesta passió per molts racons del nostre hotel: el menjador, la recepció, la cafeteria… I es que el GAAAS corre pels gens de la família Esteve, com bé ha demostrat , i segueixen demostrant el petit dels cinc germans, l’ Isidre.

Cal Petit s’ha transformat al llarg dels anys en un petit museu dels triomfs de l’ Isidre Esteve: els seus diplomes, trofeus, inclús motocicletes es troben exposats en el nostre hotel, convertint-lo en un referent entre els apassionats del motor.