27 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Ponsa d'Arfa   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •         
Piscina Wifi Barbacoa
Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa Ponsa d'Arfa

Descripció ____

Els Apartaments Rurals Ponsa d’Arfa, estan situats al poble Arfa, a la comarca de l’Alt Urgell (Alt Pirineu i Aran).

Els apartaments han estat construïts en base a un antic paller, conservant l’harmonia dels exteriors, però amb totes les comoditats i l’arquitectura pròpia dels nostres temps. Disposem d’uns interiors i exteriors molt amples per garantir un bona estada als nostres clients.

Els apartaments

Ponsa d’Arfa conforma un complex de 7 apartaments i un exterior amb piscina, zona de gronxadors, barbacoa, ping-pong, bicicletes i accés WI-FI. Cada apartament consta d’un menjador amb cuina (rentadora, microones, nevera, vitroceràmica i estris de cuina), habitacions, rebedor i lavabo.

Tots els apartaments tenen vistes a la muntanya i cadascun d’ells presenta un atractiu personalitzat i adequat per a cada tipus de client (llar de foc, terrassa, balcó o mirador).

 

L'entorn

Arfa és una petita població atractiva i acollidora amb uns 200 habitants aproximadament que es caracteritza pel seu pont medieval considerat el millor i el més complex dels ponts medievals que resten a la comarca de l’Alt Urgell.

Un altre element arquitectònic a destacar es l’església de Sant Serni, , construïda al segle XII, d’estil romànic.

A cinc minuts amb cotxe trobem la capital de comarca, la Seu d’Urgell amb emblemàtics monuments romànics i el museu diocesà.

A pocs minuts trobem també el poble d’Organyà on practicar esports d’aventura, com per exemple volar en parapent.

Andorra es troba a 10 km del poble d’Arfa i hi trobem les pistes d’esquí de descens de Grandvalira i Vallnord.

Activitats