Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Badalona

Capital del municipi de Badalona, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 6 metres i amb una extensió de 22,0 km2.

Compta amb una població de 223.018 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 11 de Maig i el dia 15 de Agost.

L'antiga Baetulo romana posseeix avui una gran quantitat de vestigis interessants. Al Museu de Badalona, situat sobre les antigues termes romanes decorades amb mosaics, podem contemplar l'estàtua de la Venus de Badalona, restes de vies romanes, la xarxa de clavegueram d'aquesta època, i també les termes amb vestuaris, el frigidarium (piscina d'aigua freda), el tepidarium (piscina d'aigua tèbia) i el caldarium (piscina d'aigua calenta).

Al carrer Pujol es conserva un tram de conducció d'aigua cobert i pavimentat, al carrer Lladó les restes d'una casa romana amb un atrium i habitacions pavimentades amb mosaics de marbre, i a la plaça de l'Assamblea de Catalunya les restes d'una piscina rectangular de 83 metres quadrats.

Destaca també l'església de Santa Maria, que ja existia abans del segle X, i que va ser destruïda per Almanzor i reconstruïda posteriorment.

Les mostres més importants del modernisme a Badalona són la Casa Pavillard i la Casa d'Enric Mir, ambdues a l'avinguda Martí Pujol.

SERVEIS
Hotels i Hostals HOTELS I HOSTALS
Altres serveis ALTRES SERVEIS
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
BIOGRAFIES IL.LUSTRES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2017

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
BARCELONA
Barcelona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.