19 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Pel nostre territori - Rutes

Visita a Vidrà


La visita que us proposem consta d’un audiovisual on es veu el procés d’elaboració de diferents productes d’artesania alimentària de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

 


Seguidament hi ha una visita guiada pel poble, on s’explica la història de Vidrà i els elements més significatius com l’edifici de l’ajuntament, l’església de Sant Hilari, la casa pairal del Cavaller, el roure de la Creu de l’Arç o la importància del bosc i la fusta entre d’altres.

Durant aquesta visita, ens aturarem a l’explotació ramadera que s’hagi escollit i el seu responsable us explicarà quina és la seva feina, i com es treballa a la seva explotació.

 

 


Seguidament es continua la visita pel poble, tornant al punt d’origen.

El preu de les visites és de 50€ fins a 10 persones i 5€ addicionals per cada persona extra, els nens fins a 12 anys no paguen i fem un 10% de descompte als grups de jubilats o escoles. IVA inclòs.

El preu inclou: audiovisuals, visita a les explotacions i guiatge.

Durada de la visita: dues hores i mitja. Cal reserva previa.

 

 


Hi ha la possibilitat de fer un àpat de carn a la brasa amb productes de les explotacions que es visiten al Càmping de Vidrà.

Vols conèixer el món del pastor i les ovelles, el món del ramader i les vaques o el procés d'elaboració dels embotits, acompanyat per una persona de Vidrà i coneixent el poble?

Posa't en contacte amb nosaltres!
630 18 78 83
vidravisita@gmail.com
Més informació:Descarregar PDF