15 de Juny de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

La Borda del Pubill   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •       
Parking Piscina Restaurante
La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill La Borda del Pubill

Descripció ____

Vine a disfrutar de la Natura als paratges del Parc Natural de l’ Alt Pirineu, al poble de Ribera de Cardós, centre d’una de les valls més emblemàtiques del Pallars Sobirà. Disfruta, tot l’ any, d’uns dies inoblidables, per tu, en família i amb amics.

Passejos, excursions, rutes, emocions, adrenalina, relax, natura, rialles, diversió … ho trobaràs tot en un únic lloc. Encara no ens has descobert?

El càmping

El Càmping La Borda del Pubill disposa d’unes modernes instal·lacions. Una àmplia zona d’acampada, envoltada d’arbres i verd, parcel·les tranquil·les, bungalows, bungalows de lux, Mòbil-homes i bengalies, cada allotjament perfectament condicionat tant a l’estiu com a l’hivern.

Allotjaments

 

Instal·lacions

 

Activitats

El nostre càmping, situat al poble de Ribera de Cardós, es troba al mig del Parc Natural de l’Alt Pirineu amb infinites possibilitats per poder realitzar activitats relacionades amb la Natura i diferents esports, tant d’estiu com d’hivern.

Els paisatges van canviant de color i van modificant l’aspecte a mesura que les estacions van passant. Cadascuna, segons el temps que li pertoca, té els seus esports: ràfting a la primavera, escalada a l’estiu, buscar bolets a la tardor, esquí a l’hivern i excursions tot l’any.

A més a més dels diferents esports, al Pallars Sobirà també s’hi poden fer visites culturals: als centres d’interpretació, als museus i ecomuseus, als edificis romànics, etc., visites que fan que, en algun cas, el viatger es traslladi en la història i el temps.

 

 

TARIFES

Tour Virtual 360º