21 de Febrer de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

El Molí Oleari   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •   
  • Capacitat:  6 persones
Parking Wifi Barbacoa Jacuzzi Spa
El Molí Oleari El Molí Oleari El Molí Oleari El Molí Oleari El Molí Oleari El Molí Oleari El Molí Oleari El Molí Oleari El Molí Oleari El Molí Oleari

Video ____

Descripció ____

Com una bassa d’oli, la casa del Molí Oleari és un espai de calma i sensacions... Assentada sobre l’àrea arqueològica del seu soterrani, s’hi han conservat les restes d’una antiga premsa d’oli del segle XV.

La Casa

Allotjaments turístics d’alt standing situats al casc antic de Montblanc, per a 3 persones ampliables a 6 amb supletoris en cadascun. Totalment equipats amb:

  • Parquet
  • Cuina completa
  • Bomba de calor,
  • SPA en cada un d’ells
  • Zona WI-FI.

 

Entorn

Al vell mig de la Ruta del Cister, entre els monestirs de Poblet, Vallbona i Santes Creus, descobreix els paisatges centenaris de la Conca de Barberà: les seves vinyes i cellers, les oliveres ancestrals i els vells molins d'oli, les muntanyes de Prades o la Vall del Corb.

Un territori verge i singular per a recórrer sense pressa i degustar-lo, entre plat i plat, en qualsevol petit racó de les cuines i masies de la comarca.

Agenda

Activitats de tot tipus, com exposicions, xerrades, tallers, entre daltres.

Per a més informació:
L'agenda completa.

La Premsa

De la premsa localitzada al carrer Guimrós 14 de Montblanc, durant les excavacions arqueològiques realitzades per l’empresa CODEX-ARQUEOLOGIA I PATRIMONI, se’ns han conservat, la base, la pedra de l’eix central i la cubella de ceràmica.

Ens trobem davant d’una petita premsa de 2.50m. de diàmetre. Totes aquestes evidències ens fan pensar en una àrea dedicada a la producció d’algun tipus d’oli a nivell familiar en una cronologia indeterminada.

Reserves

Per fer reserves clica aqui