21 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Restaurant El Solsonès   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •   
Aire Acondicionado Parking Restaurante
Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès Restaurant El Solsonès

Descripció ____

Al Restaurant El Solsonès trobareu el vostre espai gastronòmic, amb 30 anys d'experiència.

Oferim cuina tradicional i innovadora de la màxima qualitat, on els productes ecològics i de quilòmetre.0 són els protagonistes. Disposem d'un ampli saló, bar, terrassa, servei de monitoratge, instal·lacions infantils i esportives, sala polivalent, piscina d'estiu i Zona WIFI gratuïta.

Obert divendres nit, caps de setmana i festius a partir de les 8h. (Dinars fins les 17 h / Sopars de 20.30 a 23 h). Els ponts, festius, Setmana Santa i al juliol i agost obert tots els dies !

*Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies:

Consulteu al nostre personal. Aquest establiment té a disposició dels clients informació sobre els plats que ofereix.

Carta de temporada

Cada temporada canviem la carta, per oferir els productes més característics de cada època de l'any , esforçant-nos per a elaborar plats amb productes frescs, de màxima qualitat, del territori i de temporada.

A més, i seguint la mateixa filosofia, comptem amb menús diaris (a l'estiu), cap setmana i un menú degustació. Demani al nostre personal pels suggeriments del xef.

Gastronomic Kids

Espai “Gastronomic Kids” per als petits gurmets.

Al restaurant El Solsonès estem especialitzats en famílies amb nens, i sobretot pensant en els més petits de la casa hem creat el seu espai propi: GASTRONOMIC KIDS!

Per fer la jornada familiar més agradable, els nens poden gaudir de serveis especials com:

Trones, canviadors per a nadons, parc infantil, servei de monitores (prèvia petició), mini club, instal·lacions esportives (mini-golf, ping-pong, bitlles catalanes, camp de futbol, minibàsquet i circuit per a bicicletes), mini zoo, piscina d'estiu amb aigua salina.

Menú degustació

Tasteu el nostre nou menú degustació!

Pica-pica del xef, amb productes del Solsonès i de temporada.

Inclou: 10 plats, pa, aigua i assortit de postres casolans variats.